Bertille & Bertille - De vreemde rode bol

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De vreemde rode bol
Nieuw
Bertille & Bertille
Hardcover
€ 27,95

Inhoud

Na 13.17 uur in het Leven van Jonathan Lassiter is er nu deze Bertile & Bertile van Éric Stalner. Beide verhalen spelen zich af in hetzelfde tijdperk, de Franse Roaring Twenties, maar hebben verder niets met elkaar te maken. In het najaar verschijnt echter een crossoveralbum met de personages uit beide complete verhalen.

Bertille en Bertille. Voornaam voor de een, familienaam voor de ander. Dat is het enige wat dit jonge meisje uit een goede familie en deze commissaris bij elkaar brengt! Maar ze hebben nog iets gemeen, wat op zijn zachtst gezegd onlogisch is. Ze waren allebei getuige van de turbulente landing van een ongewoon object. Een object dat groeit, groeit, groeit in de letterlijke zin van het woord en bezorgt de overheid hoofdbrekens. Terwijl onze twee personages het uitvechten in een reeks verbale steekspelen, wordt deze mysterieuze rode bol een bedreiging voor Frankrijk in de Roaring Twenties. Hij wordt platgedrukt in de buurt van Parijs en wordt steeds groter. Hij komt steeds dichter bij de hoofdstad...

Overige productgegevens

Held/serie: Bertille & Bertille
Reeks/Deel: Bertille & Bertille
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085527909
Scenarist(en): Stalner, Éric
Tekenaar(s): Stalner, Éric
Genre(s): Detective, Geschiedenis, Thriller
Uitgever: SAGA Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00