Betty en Dodge 1 - Moord in Manhattan

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Door een stom toeval ontdekt Betty dat ze geadopteerd is en dat haar biologische vader en geleerde is die naar de VS vluchtte. Haar knusse aristocratische leventje wordt onderuit gehaald en Betty vertrekt naar de States om haar vader te zoeken. Deze zoektocht loopt niet van een leien dakje, want blijkbaar is haar vader op de vlucht voor het rechtse regime van Hitler. Bovendien wordt ze tegen haar zin 'geholpen' door persmuskiet Dodge, een vlotte jongen die haar overal lijkt te volgen.

Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs hebben al een aantal jeugdboeken op hun naam staan, waaronder het grote succes Jonkvrouw. Verder zijn zij ook verantwoordelijk voor Vlaamse top films als Man zoekt vrouw en Aanrijding in Moscou. Thomas Du Caju is een vaste waarde in het tekenteam van de Kiekeboe-strip.

Overige productgegevens

Held/serie: Betty & Dodge
Reeks/Deel: Betty en Dodge 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002230950
Scenarist(en): Beirs, Pat van , Rijckeghem, Jean-Claude van
Tekenaar(s): Caju, Thomas Du
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Ook beschikbaar

Moord in Manhattan
Tweedehands, quasi nieuwstaat
Betty en Dodge 1
Hardcover
€ 11,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00