Betty en Dodge 6 - Verraad in de Pyreneeën

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Verraad in de Pyreneeën
Tweedehands, nieuwstaat
Betty en Dodge 6
Softcover
€ 17,50

Uitgave omschrijving

.. en het zit meteen fout. De geraffineerde Betty vindt een proleet als Dodge onuitstaanbaar. En Dodge vindt haar dan weer een vervelende burgertrut. Ze kibbelen nogal wat af en raken verstrikt in een kluwen van Duitse spionnen, internationale samenzweringen en aanslagen op hun leven. Al vlug zijn Betty en Dodge volledig op elkaar aangewezen om het er heelhuids vanaf te brengen.

Betty's hachelijke lotgevallen met Dodge zorgen al gauw voor roddels in Engeland. Is de Roos van Kent verliefd op een botte Yankee? Betty probeert de geruchten de kop in te drukken maar niemand lijkt haar te geloven wanneer ze vertelt dat ze niks voor Dodge voelt!

Inhoud

April 1938. Spanje is in de greep van een bloedige burgeroorlog. Betty is de chauffeur van een konvooi van vrachtwagens die een fortuin aan Spaanse kunst over de Pyreneeën naar Frankrijk moeten brengen. Ze is heimelijk verliefd op haar door de oorlog geharde neef Max die het konvooi leidt. De Duitse majoor Von Bleierfeld heeft gezworen dat de Spaanse kunstwerken Frankrijk nooit zullen bereiken.

Overige productgegevens

Held
Betty & Dodge

Reeks/Deel
Betty en Dodge 6

Scenarist(en)
Beirs, Pat van
Rijckeghem, Jean-Claude van

Tekenaar(s)
Caju, Thomas Du

Genre(s)
Avontuur

Uitgever
Standaard Uitgeverij

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00