Björn Hurri - Abominations

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Hou je van horror en fantasy? Hier zijn beide! In het artbook Abominations vind je meer dan 200 pagina's met wezens en personages gemaakt door Björn Hurri.

Hij is een bekroond conceptartiest en artdirector, hij heeft voor alle grote uitgevers gewerkt en met meer dan 100 titels op zijn naam (waaronder games als Horizon: Zero Dawn, Alien Isolation, God of War 4, Dishonored, League of Legends en nog veel meer) is hij een graag gezien docent. Hij geeft sinds 2008 les aan kunstenaars en Björn deelt zijn kennis in lezingen en demo's op talloze workshops en evenementen in meerdere landen.

Daarnaast bouwt hij een gemeenschap onder de vlag van 30 min Warmup, waar hij elke ochtend zijn werkwijze leert en ook op zijn Discord-server. Hij runt ook de populaire kunst-challenge Unreal Björnament. Björn en zijn gezin wonen in Letland. Hij wordt vaak uitgenodigd voor internationale evenementen, lezingen en portfoliobeoordelingen.

Overige productgegevens

Held/serie: Björn Hurri
Reeks/Deel: Björn Hurri
Taal: Engels
ISBN: 9791096315697
Tekenaar(s): Hurri, Björn
Genre(s): Artbook
Uitgever: Editions Caurette

Ook beschikbaar

Abominations
Nieuw
Björn Hurri
Hardcover
€ 45,00

In deze reeks

Oro

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00