Black Crow Vertelt 3 - De Bounty - De muiterij der gedoemden

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Bounty - De muiterij der gedoemden
Nieuw
Black Crow Vertelt 3
Hardcover
€ 17,99

Inhoud

Spin-off van de avontuurlijke zeevaartreeks Black Crow van Jean-Yves Delitte waarin Black Crow in elk afgerond verhaal vertelt over een specifiek geval uit de zeevaartgeschiedenis.

Februari 1790. Op de kust van een eiland in de Stille Zuidzee ontdekken Black Crow en zijn bemanning het uitgebrande wrak van de Bounty, het legendarisch fregat van de British Royal Navy. De geschiedenis van dit schip is de piraat niet onbekend. De hardvochtige leiding van kapitein William Bligh was de aanleiding voor de bekendste muiterij uit de zeevaart. Na een reis naar Tahiti, waar de bemanning de exotische charmes van plaatselijke schonen had ontdekt, besloten de zeemannen hun lot in eigen hand te nemen. Geërgerd door het onmenselijke gedrag van de kapitein en opgehitst door de stuurmansmaat Fletcher Christian, komt de bemanning in opstand en Bligh wordt overboord gezet.

Deze muiterij is de inspiratiebron voor ontelbare boeken, films en liedjes. Jean-Yves Delitte blinkt uit in dit genre en belicht in "Black Crow vertelt" enkele legendarische periodes uit de geschiedenis van de zeevaart, waarbij het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van zijn lievelingspiraat.

Overige productgegevens

Held/serie: Black Crow
Reeks/Deel: Black Crow Vertelt 3
ISBN: 9789491684678
Scenarist(en): Delitte, Jean-Yves
Tekenaar(s): Delitte, Jean-Yves
Genre(s): Geschiedenis, Zeevaart
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. De Expeditie van La Pérouse
2. De Hermione

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00