Black Orchid - Black Orchid - Integraal

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Voor hij de moderne versie van The Sandmand voorstelde, schreef Neil Gaiman dit duister verhaal dat een vreemde DC Comics superheld opnieuw bedacht volgens de Vertigo gietvorm. Met spectaculair tekenwerk van Gaiman’s medewerker Dave McKean is Black Orchid nu verzameld in een deluxe paperback.

Nadat ze wreed werd vermoord, wordt Susan Linden herboren als de Black Orchid, een hybride van plant en mens, voorbestemd om haar eigen dood te wreken. Wanneer deze halfgodin probeert haar menselijk geheugen te verzoenen met haar plantaardige afkomst, moet ze het web van bedrog en geheimen ontrafelen dat tot haar dood leidde.

Beginnend in de kille straten van een harteloze grootstad en eindigend in het Amazone regenwoud, neemt dit boek de lezer mee op een tocht doorheen geheimen, lijden en zelfontdekking.

Overige productgegevens

Held/serie: Black Orchid
Reeks/Deel: Black Orchid
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866917908
Scenarist(en): Gaiman, Neil
Tekenaar(s): McKean, Dave
Genre(s): Thriller
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

Black Orchid pakket

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00