BlackStone 2 - New York

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

New York
Nieuw
BlackStone 2
Hardcover
€ 15,95

Inhoud

Parijs, 1860. Nelson Staightback en Jenny Sullivan zetten een punt achter hun moeizame samenwerking met Jean-Jacques Bonneteau om in Londen hun geluk te beproeven. Maar er komt een einde aan het geringe succes dat ze daarbij ondervinden, wanneer het kind dat ze zogenaamd op het toneel laten verdwijnen, ook werkelijk spoorloos blijkt te zijn. Voordat hij de benen neemt om de woedende menigte te ontvluchten, ziet Nelson nog net een zwarte steen liggen op de bodem van de kist waarin het kind zich bevond. Terwijl zijn vroegere compagnons in zak en as zitten, reist Nelson per schip naar de Verenigde Staten, in het verbijsterende besef dat hij voortaan echt kan toveren... In deze gotische, in mysterie gehulde sfeer maken we kennis met Black Stone, een nieuwe reeks waarin de duistere krochten van de menselijke geest al even angstaanjagend zijn als de occulte krachten van de magie...
Een reeks die dezelfde geest ademt als films zoals The Prestige en The Illusionist van Neil Burger, waarin illusionisme en ware magie gecombineerd worden in een fantasierijke en meeslepende intrige.

Magie brengt ambitie voort en ambitie duisternis...

Overige productgegevens

Held/serie: BlackStone
Reeks/Deel: BlackStone 2
ISBN: 9789491684081
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Chabbert, Éric
Genre(s): Geschiedenis, Roman
Uitgever: Glénat

In deze reeks

Voordeelpakket 1-2
1. De magiërs

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00