Blake en Mortimer 14 - Het Voronov-complot

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Eerste uitzet met folder over de collectie 'Derde stroming' van Lombard, met achterop die folder een Blake en Mortimer-wedstrijd waarmee de poster 'Bacteriologisch alarm! - Blake en Mortimer' van 40 x 60 cm te winnen was.
 

Inhoud

Het is de tijd van de Koude Oorlog, de tijd dat de Sovjetunie een leidende rol speelt bij de verovering van de ruimte. Maar kort na de lancering van een raket vanaf de basis Baikonoer in Kazachstan gaat er iets fout. Het enorme gevaarte komt in een meteorietenzwerm terecht en stort terug op aarde. Daar blijkt al snel dat de neuskegel besmet is geraakt met een onbekende bacterie, afkomstig van een meteoriet. Wie met deze bacterie in aanraking komt, sterft binnen enkele ogenblikken een gruwelijke dood. Doctor Voronov, werkzaam op Balkonoer, stelt bijzonder veel belang in de bacterie. Hoewel hij uitdrukkelijke orders krijgt alles wat met de bacterie te maken heeft -inclusief de slachtoffers en de raketonderdelen- te vernietigen, bewaart hij een aantal bacteriemonsters om daar verder in het geheim mee te experimenteren.

Overige productgegevens

Held/serie: Blake en Mortimer
Reeks/Deel: Blake en Mortimer 14
Uitgavereeks: Blake en Mortimer - SC
Verschijningsdatum: 2000
ISBN: 9067370304
Scenarist(en): Sente, Yves
Tekenaar(s): Juillard, André
Genre(s): Avontuur, Science Fiction
Uitgever: Blake en Mortimer SA

Ook beschikbaar

Het Voronov-complot
Nieuw
Blake en Mortimer - SC
Softcover
€ 11,99
Het Voronov-complot
Nieuw
Blake en Mortimer - SC
Softcover
€ 14,49

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00