Blake en Mortimer 25 - De vallei der onsterfelijken 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Bibliofiele hardcover met wikkel en extra pagina's in een beperkte genummerde oplage van 1000 exemplaren met (ongenummerde) prent. De extra pagina's betreffen grote kleurenplaten.

Inhoud

Eerste deel van een tweeluik waarbij twee Nederlandse tekenaars de illustraties verzorgen. Het verhaal pikt de draad op precies daar waar Het geheim van de zwaardvis eindigde. Het scenario van Yves Sente mixt avontuur en sciencefiction van het exotische Hongkong tot het Londen dat we kennen uit Het gele teken.

Korte inhoud: In Lhassa heeft een eskader Zwaardvissen het keizerlijk paleis van dictator Basam-Damdu platgegooid. De wereld haalt weer opgelucht adem en viert het einde van de Derde Wereldoorlog. Maar in het naburige China komen de communisten van Mao in opstand tegen de nationalisten van Chiang Kai-Shek. Krijgsheer Xi-Li weet de hand te leggen op geschriften die hem de macht over het Midden-Rijk toeschrijven. Om de dreiging voor de regio af te wenden krijgt kapitein Francis Blake de opdracht om de Britse kolonie van Hongkong in stelling te brengen voor een eventuele aanval. In Londen raakt professor Philip Mortimer geïntrigeerd door een archeologische vondst uit China die ook heel wat interesse en afgunst wekt van buitenstaanders. De beruchte kolonel Olrik – door Basam-Damdu bedankt voor zijn diensten als militair raadgever – zint dan weer op wraak. Hij maakt gebruik van de chaos en biedt generaal Xi-Li zijn diensten aan...

Overige productgegevens

Held
Blake en Mortimer

Reeks/Deel
Blake en Mortimer 25

ISBN
9789462106369

Scenarist(en)
Sente, Yves

Tekenaar(s)
Berserik, Teun
Dongen, Peter van

Genre(s)
Avontuur

Uitgever
Blake en Mortimer SA

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00