Blake en Mortimer 25 - De vallei der onsterfelijken 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De vallei der onsterfelijken 1
Nieuw
Blake en Mortimer - SC
Softcover
€ 11,99

Inhoud

Eerste deel van een tweeluik waarbij twee Nederlandse tekenaars de illustraties verzorgen. Het verhaal pikt de draad op precies daar waar Het geheim van de zwaardvis eindigde. Het scenario van Yves Sente mixt avontuur en sciencefiction van het exotische Hongkong tot het Londen dat we kennen uit Het gele teken.

In Lhassa heeft een eskader Zwaardvissen het keizerlijk paleis van dictator Basam-Damdu platgegooid. De wereld haalt weer opgelucht adem en viert het einde van de Derde Wereldoorlog. Maar in het naburige China komen de communisten van Mao in opstand tegen de nationalisten van Chiang Kai-Shek. Krijgsheer Xi-Li weet de hand te leggen op geschriften die hem de macht over het Midden-Rijk toeschrijven.

Om de dreiging voor de regio af te wenden krijgt kapitein Francis Blake de opdracht om de Britse kolonie van Hongkong in stelling te brengen voor een eventuele aanval. In Londen raakt professor Philip Mortimer geïntrigeerd door een archeologische vondst uit China die ook heel wat interesse en afgunst wekt van buitenstaanders. De beruchte kolonel Olrik, door Basam-Damdu bedankt voor zijn diensten als militair raadgever, zint dan weer op wraak. Hij maakt gebruik van de chaos en biedt generaal Xi-Li zijn diensten aan.

Overige productgegevens

Held/serie: Blake en Mortimer
Reeks/Deel: Blake en Mortimer 25
Uitgavereeks: Blake en Mortimer - SC
Taal: Nederlands
ISBN: 9789067370899
Scenarist(en): Sente, Yves
Tekenaar(s): Berserik, Teun , Dongen, Peter van
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Blake en Mortimer SA

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00