Erfenis van Jacobs, de - De Erfenis van Jacobs

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De Erfenis van Jacobs is een rijkelijk geïllustreerd naslagwerk van 280 pagina's over de auteurs die na het overlijden van Jacobs aan de slag gingen met zijn helden

Wat hebben we sinds de dood van E. P. Jacobs verwezenlijkt? Dat is de vraag die Jean-Luc Cambier en Éric Verhoest zich stellen in dit nieuwe boek. Het is een eerbetoon aan de auteur, aan de reeks en aan de personen die de reeks hebben overgenomen. Aan de hand van talrijke documenten -- interviews, brieven, notities, tekeningen, schetsen, enzovoort -- geven de auteurs een overzicht van de verschillende wegen die de erfgenamen van Jacobs zijn ingeslagen om de nieuwe avonturen van Blake en Mortimer te schrijven en te tekenen.

Overige productgegevens

Held/serie: Blake en Mortimer, Edgar P. Jacobs
Reeks/Deel: Erfenis van Jacobs, de
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462108820
Scenarist(en): Cambier, Jean-Luc , Verhoest, Eric
Genre(s): Info, Naslagwerk
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00