Vrije vlucht Collectie 146 / Blauwe chalet, het - Het blauwe chalet

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het blauwe chalet
Nieuw
Vrije vlucht Collectie 146 / Blauwe chalet, het
Hardcover
€ 24,99

Inhoud

De kleine Alice verfoeit haar familie, hun gebrek aan ambitie en de troosteloosheid van hun bestaan. Haar broers zijn nitwits en haar ouders hebben geen oren naar wat ze echt wil: in het Wolvendal gaan wonen. Ze is groot geworden met de verhalen van haar grootvader. Onder andere de legende van de godin Cybele, die verliefd werd op een simpele herder... Een verhaal met een dramatisch einde dat het lot van het meisje zal bezegelen: in het bos waar dromen waar worden, waar magie de levende wezens met elkaar verbindt, daar wil Alice koningin zijn.

Ver weg van de huisregels, in de chalet van haar grootvader, groeit het meisje op midden in de ongerepte en betoverende natuur, tussen de dieren en andere bosbewoners. Op een dag ontmoet ze er een verdwaalde jongen. Hij heeft geen naam en zit al duizend jaar gevangen in een lichaam dat niet veroudert. Is hij vervloekt? Misschien is zijn lot wel verbonden aan de enorme eik die uittorent boven het Wolvendal...

One-shot. De coming of age van een meisje middenin de ongerepte natuur. Een ode aan de natuur zoals alleen Jean-Claude Servais dat kan.

Overige productgegevens

Held/serie: Blauwe chalet, het
Reeks/Deel: Vrije vlucht Collectie 146
Subreeksen/Deel: Blauwe chalet, het
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031436972
Scenarist(en): Servais, Jean-Claude
Tekenaar(s): Servais, Jean-Claude
Genre(s): Roman
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00