Blauwe verten, de 2 - Pénélope

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Pénélope
Nieuw
Blauwe verten, de 2
Hardcover
€ 20,50

Inhoud

Zomer 1910. Hoewel Theo uit de ateliers Joliot werd verjaagd, is hij zijn passie voor «zwaarder dan lucht» nog niet kwijt. Terwijl hij prijzen probeert te behalen op wedstrijden, meetings en andere luchtvaartevenementen, die een steeds groeiend publiek aantrekken, zet hij zijn vliegtuigbouwkundige opzoekingen verder. Hij wordt opgemerkt door John Moisant, stichter van het beroemdste luchtcircus van die tijd. Hij gaat naar de Verenigde Staten om er luchtacrobaat te worden.
Op een dag moet hij een noodlanding maken in het park van een asiel ergens in Tennessee en ontmoet er een geheimzinnige patiënte die hem voor een zekere Charles houdt. Hij is erg in de war door deze ontmoeting, zozeer dat ze hem haast Irene laat vergeten. Hij probeert te weten te komen wie de vrouw is en wat ze daar doet, maar beseft niet dat hij zich in een hoop ellende stort die hem al vlug boven het hoofd stijgt...

Overige productgegevens

Held/serie: Blauwe verten, de
Reeks/Deel: Blauwe verten, de 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088103360
Scenarist(en): Giroud, Frank
Tekenaar(s): Brahy, Luc
Genre(s): Piloten
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

1. De Pioniers
3. Parijs - Madrid

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00