Blauwe verten, de 3 - Parijs - Madrid

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Parijs - Madrid
Nieuw
Blauwe verten, de 3
Hardcover
€ 20,50

Inhoud

1911. Sinds het ontstaan van de luchtvaart is dit het rijkste jaar aan experimenten, wedstrijden en meetings allerhande! Dat zet Theodore Fayard en Maureen Lowell ertoe aan terug te keren naar het oude Europa. De twee vennoten zetten er des te meer haast achter omdat de winnaar van de eerste wedren van het seizoen een aanzienlijke geldprijs in de wacht sleept, die net op tijd zou komen om hun financiën weer op te krikken. Maar Theo denkt niet alleen aan de overwinning: hij wil een contract vast krijgen met het leger. En hij is ervan overtuigd dat Parijs-Madrid, met zijn langere etappes en gekruid met een vlucht over de Pyreneeën, hem de kans gaat geven de betrouwbaarheid van zijn nieuwe kist te bewijzen.
Maar dat is buiten de hardnekkigheid van zijn concurrenten, de haat van zijn oude werkgever, de onenigheid binnen de ploeg, zijn eigen gevoelens tegenover Maureen en de verborgen bedoelingen van die vreemde Bulgaarse « journalisten » gerekend...

Overige productgegevens

Held/serie: Blauwe verten, de
Reeks/Deel: Blauwe verten, de 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088104367
Scenarist(en): Giroud, Frank
Tekenaar(s): Brahy, Luc
Genre(s): Piloten
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

1. De Pioniers
2. Pénélope

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00