Bloed van de Lafaards, het 1 - De wraak van Yama

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De wraak van Yama
Nieuw
Bloed van de Lafaards, het 1
Hardcover
€ 17,99

Inhoud

Engeland, 1663.

Arthur J. Joyce Byron Pike is majoor bij de Koninklijke politie in York. Hij wordt belast met een lugubere moordzaak: drie lijken werden in stukken gereten teruggevonden. Tegelijk vindt zijn zoon William op de zolder van het ouderlijke huis het twintig jaar oude reisdagboek van ene James Eddington. Daarin doet hij het relaas van zijn reis naar het eiland Java-Batavia in Nederlands-Indi├ź. De majoor is ge├»ntrigeerd en ontdekt dat Eddington in opdracht van de Britse kroon een onderzoek voerde naar de verdwijning van Sir Francis Edgard Mac Laury. Die werd samen met zijn bemanning uitgemoord in het zuiden van Java. De twee zaken liggen dan wel twintig jaar uiteen, ze vertonen een bizarre overeenkomst: in beide gevallen speelt de machtige Vereenigde Oost-Indische Compagnie een niet zo koosjere rol...

In volle 17de eeuw onderzoeken twee speurneuzen een reeks ongestrafte misdaden in Engeland en op Java. Een spectaculair realistisch historisch avontuur van Jean- Yves Delitte, die zich officieel schilder van de Franse marine mag noemen.

Overige productgegevens

Held/serie: Bloed van de Lafaards, het
Reeks/Deel: Bloed van de Lafaards, het 1
ISBN: 9789030368922
Scenarist(en): Delitte, Jean-Yves
Tekenaar(s): Delitte, Jean-Yves
Genre(s): Geschiedenis, Thriller
Uitgever: Casterman

In deze reeks

2. De slager
3. De samenzwering
4. Een hels onderzoek

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00