Bloed van de Lafaards, het 2 - De slager

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De slager
Nieuw
Bloed van de Lafaards, het 2
Hardcover
€ 17,99

Inhoud

In 1641 gaat een Engelse lord, Sir Oliver Edgar MacConnan, naar Nederlands-Indië. Zijn doel: rijk worden met de handel. Maar hij zal het op een akkoordje moeten gooien met de almachtige Hollandse organisaties die de wereldhandel in handen hebben: de VOC en WIC. Hij speelt hoog spel en de risico's zijn enorm. Waarom gaat een lord trouwens zo ver op reis en stelt hij zich aan zo veel gevaren bloot? Hij zal geen tijd krijgen om zijn geld te tellen want hij wordt bruut vermoord. Het onderzoek is snel afgerond: rituele moord.

Engeland 1673. Een rechercheur van de Britse kroon ontdekt een geheim dagboek van MacConnan waardoor het onderzoek wordt heropend. De misdaad zal niet ongestraft blijven ... Niet op een edelman van het Britse Rijk, stel je eens voor!

Een spectaculair realistisch-historisch avontuur van Jean-Yves Delitte, die zich officieel schilder van de Franse marine mag noemen. Na Black Crow is dit opnieuw een scheepvaartepos van dé specialist in het genre.

Overige productgegevens

Held/serie: Bloed van de Lafaards, het
Reeks/Deel: Bloed van de Lafaards, het 2
ISBN: 9789030371076
Scenarist(en): Delitte, Jean-Yves
Tekenaar(s): Delitte, Jean-Yves
Genre(s): Geschiedenis, Thriller
Uitgever: Casterman

In deze reeks

1. De wraak van Yama
3. De samenzwering
4. Een hels onderzoek

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00