Bob Morane - Nieuwe avonturen 1 - Rijke grond - luxe

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Rijke grond - luxe
Nieuw
Khani uitgaven
Luxe (groot formaat)
€ 125,00

Inhoud

Luxe uitgave in groot formaat, met als bijlage een luxe 4 kleurenprent. De oplage van het boek is beperkt tot 100 stuks. De prent is genummerd. Het boek alsmede de prent is gesigneerd door beide auteurs.

Nigeria, 2024. De jonge luitenant Morane, een blauwhelm, wordt op patrouille aangeklampt door een verwaarloosd kind dat om hulp smeekt. De vader van het kind wordt uit zijn huis gesleept en mishandeld door een groepje rebellen. Maar de orders zijn duidelijk. De blauwhelmen krijgen het verbod om in te grijpen. Een bevel waar Bob Morane zich niet bij kan neerleggen. Samen met sergeant Bill Balantine, een Schotse kolos die ook aangeeft dat hij de situatie niet kan aanzien, grijpt Bob in.

De twee mannen kennen elkaar nog niet, maar gaan schouder aan schouder op het gevaar af. Dit is het begin van een lange, hechte vriendschap en van een avontuur dat de wereld zal veranderen.

De grote comeback van Vernes' held. Reboot van een legende (227 romans, televisiereeksen en een Franse supergroep maakte ooit zelfs een nummer over het personage). Een nieuw auteursteam en een restyling van het personage.

Overige productgegevens

Held/serie: Bob Morane
Reeks/Deel: Bob Morane - Nieuwe avonturen 1
Uitgavereeks: Khani uitgaven
ISBN: 9782875710239
Scenarist(en): Brunschwig, Luc
Tekenaar(s): Armand, Dimitri
Uitgever: Khani

In deze reeks

1. Rijke grond
2. Het dorp dat niet bestond

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00