Boek der Onsterfelijken, het 1 - De Hoedster van de tijd

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In een dorp van de Picten, een van de oudste Keltische stammen, wordt de eerste onsterfelijke vrouw geboren, Deanwn. Zij is bestemd voor het altaar des doods, dat de Picten zozeer verheerlijken en vrezen dat ze er kinderen op offeren, maar keert even zovele keren terug naar het leven als ze gedood is. Ze wordt verstoten door haar stam en een aantal jaren opgevoed door Skiant, een druïde, die haar de druïdische magie en de kennis van de wapens bijbrengt. Maar Skiant wordt gezocht door Brennus, de Gallische leider wiens raadgever hij ooit was. Hij moet de neven van Brennus begeleiden, die erop uit getrokken zijn om de tempel van het Griekse Delphi te plunderen en de gouden schedel van Postinius terug te halen. Naar verluidt kan de bezitter van deze schedel heerser worden over de Keltische wereld. Deanwn wordt zelf ook meegevoerd op deze reis, die de koers van de geschiedenis van onze wereld ingrijpend zal wijzigen.

Overige productgegevens

Held/serie: Boek der Onsterfelijken, het
Reeks/Deel: Boek der Onsterfelijken, het 1
Uitgavereeks: Boek der onsterfelijken
ISBN: 9789031426362
Scenarist(en): Ploy, Anne
Tekenaar(s): Juret, Fred
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00