Boek van het lot, het 3 - Silverman

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Silverman
Nieuw
Boek van het lot, het 3
Softcover
€ 8,99

Inhoud

New York, 1934.

Twee beginnende comicauteurs proberen door te breken met hun laatste werk, “De Avonturen van Silverman”.
Dit moet de adaptatie worden van de ongelooflijke avonturen die een jonge Fransman, Roman Guénodon, op datzelfde moment beleeft in Berlijn.

De jongeman probeert “Het boek van het lot” terug te vinden, een magisch werk dat de toekomst onthult aan eenieder die het leest. Op zijn zoektocht wordt hij vergezeld door de sprankelende journaliste Agathe en de trouwe Holdaway.
In het begin van het tweede deel heeft het verhaal een sprongetje van enkele maanden gemaakt ten opzichte van het eerste album. Een zwaar verbrande man wordt door een Duitser binnengebracht in het grote herenhuis van Smith, een rijke Amerikaan. Die gemummificeerde man blijkt Roman te zijn en door flashbacks en ondervragingen komen we te weten wat er de voorbije maanden allemaal is gebeurd. Net zoals in het eerste deel wordt het verhaal soms onderbroken als Roman aan het lezen is, dan gaat hij zo op in het verhaal dat dit ook letterlijk gebeurd in het verhaal dat wij krijgen voorgeschoteld. In tegenstelling tot het eerste deel, leest Roman geen ridderromannetjes meer maar is hij overgeschakeld op Amerikaanse Comics. De stijl van tekeningen bij deze intermezzo’s is ook aangepast aan het nieuwe leesvoer.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Tendre, Serge Le

Tekenaar(s)
Biancarelli, Franck

Uitgever
SAGA Uitgeverij

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Silverman
Nieuw
Boek van het lot, het 3
Hardcover
€ 19,99

In deze reeks

1. De eerste stap
2. De Metaforfose
4. De Ander
5. De laatste bladzijde

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00