Boerke - Boerke Bijbel

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Pieter De Poortere debuteerde met zijn zwijgzame Boerke in 1999. De unieke kruising van zijn cynische humor en onschuldige tekenstijl oogstte onmiddellijk veel bijval. In 2001 werd hij bekroond met de prijs voor beste Nederlandstalige album van het jaar. Er volgden publicaties in de Nederlandstalige en Franse pers.“De grote kracht van auteur Pieter De Poortere is dat hij schier eindeloos kan variëren op een bekend gegeven. De dikke lijnen, gezellige kleuren en afgeschermde sprookjeswereld zet hij tegenover een oneerbiedige humor, met glim- en schaterlach tot gevolg.” Aldus Focus Knack, het weekblad waarin de gags van Boerke verschijnen. Intussen volgden vertalingen in Frankrijk, Spanje, Hongarije, Finland en de VS.De eerste vijf delen zijn nu eindelijk gebundeld in deze Bijbel.

Overige productgegevens

Held/serie: Boerke
Reeks/Deel: Boerke
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462102194
Scenarist(en): Poortere, Pieter de
Tekenaar(s): Poortere, Pieter de
Genre(s): Humor, Volwassen
Uitgever: Ballon

In deze reeks

Ontgoocheld
1. Boerke 1
2. Boerke 2
3. Boerke 3
4. Boerke 4
6. De zoon van
7. Boerke in Hollywood
8. Prins Boerke
9. Boerke in Space
10. Boerke kijkt kunst

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00