Frezal's World - Frezal's World

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Frezal's World
Nieuw
Frezal's World
Hardcover
€ 24,95

Inhoud

Wat is “FREZAL’S WORLD” eigenlijk. Het is mijn manier van spreken, mijn passie, mijn creatie. In de eerste plaats wil ik iets moois maken voor alle geïnteresseerde mensen, om de mensen te doen lachen en te doen nadenken. Interessant te zien wat dit doet met de mensen rondom mij. Geluk, het zit in de kleine dingen. Muziek, lol maken, samen genieten van het weer of een strip bedenken, dat soort dingen.
Ik vertel hier korte verhalen met weinig uitleg, maar dat is het mysterie & de kunst. De geheimen maken het speciaal en uitzonderlijk. Schetsen op een decor van pure flauwekul of briljante humor; U maakt het voor uzelf uit.

Frezal is de klungelheld. Lazerf is zijn tegenstander. (het is dan ook omgekeerd geschreven). Razer F is de anarchist en onderdaan van de bandieten zoals ook “the krokodil man”. Frezar is de neef van Frezal en snelt de klungelheld steeds te hulp als hij in de problemen komt. Er is ook een geniale gekkerd “Professor Alcatras” en “New beat manneke” die bij de goede mannetjes horen. Dat vat het zowat samen, de rest laat ik aan jullie verbeelding.

Jan de Wolf, 32 jaar.
Leuvens illustrator, cartoonist
Psychiatrisch patiënt.

Overige productgegevens

Held/serie: Bonte uitgaven
Reeks/Deel: Frezal's World
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464777062
Scenarist(en): Wolf, Jan de
Tekenaar(s): Wolf, Jan de
Uitgever: Bonte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00