Bouncer 7 - Dubbelhart

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Dubbelhart
Nieuw
Bouncer 7
Archiefexemplaar-HC, Eerste druk (2010)
€ 69,95

Uitgave omschrijving

Van elke uitgave bewaarde uitgeverij De Bezige Bij 2 exemplaren in zijn archief. Deze exemplaren zijn te herkennen aan de stempel en zijn nooit in de handel geweest.

Dit is 1 van die exemplaren

Inhoud

In dit zevende deel van de serie Bouncer raakt de gelijknamige hoofdpersoon verstrikt in het web dat twee vrouwen rond hem weven. Carolyn Harten, de zwarte weduwe, gaat over lijken om grootgrondbezitter te worden. Ze heeft vooral haar zinnen gezet op de grond van de Apachen en die van de neef van de Bouncer. Ondertussen is haar zus, de mooie schooljuf, in Barro-City gearriveerd. Zij gooit haar charmes in de strijd om Bouncer ervan te overtuigen haar kwaadaardige zuster tegen te houden.

Bouncer is het gezamenlijke project van twee onalledaagse talenten: scenarist Alexandro Jodorowsky en tekenaar Fran├žois Boucq. Jodorowsky, vooral bekend van bevreemdende sciencefiction, schreef met Bouncer een snoeiharde, compromisloze western. Zijn personages zijn boeiend en levensecht, en zijn voorstelling van het wilde westen is rauw en onbeschaafd, vol uitgestrekte landschappen en kwaadaardige outlaws.

Overige productgegevens

Held/serie: Bouncer
Reeks/Deel: Bouncer 7
Verschijningsdatum: 2010
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Jodorowsky, Alejandro
Tekenaar(s): Boucq, François
Genre(s): Volwassen, Western
Uitgever: Oog & Blik

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00