Brammetje Bram - Integraal 1 - Piraten in zicht!

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Piraten in zicht!
Nieuw
Brammetje Bram - Integraal 1
Luxe
€ 59,95

Uitgave omschrijving

De luxe versie heeft een mooie linnen omslag die van de normale HC afwijkt. De oplage is gelimiteerd op 100 exemplaren en bevat een speciale ex-libris met stempel die door middel van piezografie een optimale kwaliteit verkregen heeft!

Inhoud

Héél af en toe wordt er een reeks herontdekt, die eigenlijk altijd over het hoofd is gezien, maar een integrale uitgave meer dan waard is. Zo'n reeks is Brammetje Bram, van de zwaar onderschatte Antwerpse tekenaar Eddy Ryssack (1928-2004). Door de rusteloze bestaansgeschiedenis van de serie is maar een klein deel van de avonturen van Brammetje Bram ooit in boekvorm verschenen, terwijl een flink aantal verhalen zelfs nog nooit in het Nederlands is gepubliceerd. Ook in het buitenland is het nog nooit gelukt alle verhalen als boek uit te brengen, maar vanaf 2017 gaat daar gelukkig verandering in komen! 

Bij uitgeverij Arboris zal vanaf nu een serie bundelingen in harde kaft gaan verschijnen, De complete Brammetje Bram, met daarin chronologisch alle vijftien lange en circa dertig kortere verhalen die Ryssack getekend heeft voor (achtereenvolgens) de bladen Sjors, Zack en Wham. Elke bundel krijgt een uitgebreid dossier dat speciaal voor deze bundelingen wordt geschreven en veel achtergrondinformatie over het ontstaan van de verhalen, over de tekenaar en de tekstschrijvers, de publicatiegeschiedenis, enzovoorts, zal bevatten. In de eerste bundel staan al meteen twee verhalen die in ons land nooit eerder gebundeld zijn in album! 

Bevat de volgende verhalen: Knevel de Killer, De schatten van de Noer-Akhs en De zonnekoning van de Mato Grosso.

Klik hier voor voor het lezen van de recensie door Stefan Nieuwenhuis

Overige productgegevens

Held/serie: Brammetje Bram
Reeks/Deel: Brammetje Bram - Integraal 1
ISBN: 9789034306951
Scenarist(en): Buissink, Frans
Tekenaar(s): Ryssack, Eddy
Genre(s): Humor, Piraten
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Piraten in zicht!
Nieuw
Brammetje Bram - Integraal 1
Hardcover
€ 27,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00