Bonte uitgaven - Boel!

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Boel!
Nieuw
Bonte uitgaven
Softcover
€ 10,00

Inhoud

"Zelfbedachte karakters staan centraal in mijn tekenwerk. Ik teken personages die in een stripverhaal kunnen rondlopen. Na het tekenen van de personages beslis ik of ik een verhaal ga maken. Uit die aanpak haal ik veel inspiratie. In mijn tekenwerk zijn invloeden van fantasy en science fiction te zien. Andere inspiratiebronnen zijn minder bekende strips en comics. Een beetje duister en net even anders.

Ik ben geboren in 1974, Groningen en opgegroeid in Eelde-Paterswolde. Veel strips en comics kocht ik in de stad bij Modern Papier en Zinnebeeld. Op vakantie in België vond ik de meer verrassende stripverhalen. Toen ik bij het Nederlands stripmuseum werkte, heb ik veel geleerd over strips. Vooral over de opbouw van tekeningen en de stappen om pagina's te tekenen, en dat je gerichter kunt tekenen wanneer je het verhaal hebt geschreven.

In dit portfolio is oud en nieuw tekenwerk te zien, van jeugdtekeningen tot nooit afgemaakte strips en van losstaand werk tot gepubliceerde stripverhalen."

Overige productgegevens

Held/serie: Brick
Reeks/Deel: Bonte uitgaven
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464009736
Scenarist(en): Junius, Dim
Tekenaar(s): Junius, Dim
Genre(s): Portfolio
Uitgever: Bonte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00