Bruno Brazil - Nieuwe avonturen van, de 1 - Black Program - Deel 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

In de bijlage , de NL cover, een voorbeeld van een pagina en van een schetspagina.
1 van de 6 blz. van de door W. Vance getekende platen “Rode ketting” (nooit afgewerkt)
Oplage 100 ex. met genummerde en gesigneerde ex libris

Inhoud

Bruno Brazil komt terug. 42 jaar later krijgen we een vervolg op het album Quitte of dubbel voor Alak 6. In dit laatste album geschreven door Greg en getekend door Vance schoot er van het Commando Kaaiman niet veel meer over. Greg besloot om het bijna het volledig team te liquideren, uitgezonderd Bruno en Morales, Whyp en Nomade komen er als invalide uit. Dit is tevens het vertrekpunt van dit nieuwe dyptiek getekend door Aymond (Lady S, Apocalyse Mania) en Bollée (Apocalype Manie, Laowai).

Bruno Brazil en zijn kaaimancommando hebben met succes de gevaarlijkste missies geleid. Maar de laatste ging fout en verschillende leden van het team werden gedood of ernstig verminkt.

Een paar maanden later is Brazil niet volledig hersteld van de tragedie. Maar er is net een nieuwe dreiging verschenen. Een ongrijpbare crimineel vermoordt alle voormalige vijanden van het commando. En deze nieuwe tegenstander lijkt een grote operatie voor te bereiden die verband houdt met de verovering van de ruimte. Het uur is niet langer in verdriet en in de wonden die worden gekleed. Overlevenden van het Kaaiman-commando moeten elkaar opnieuw ontmoeten.

Overige productgegevens

Held/serie: Bruno Brazil
Reeks/Deel: Bruno Brazil - Nieuwe avonturen van, de 1
Scenarist(en): Bollée, Laurent-Frédéric
Tekenaar(s): Aymond, Philippe
Genre(s): Detective
Uitgever: Khani

Ook beschikbaar

Black Program - Deel 1
Nieuw
Bruno Brazil - Nieuwe avonturen van, de 1
Softcover
€ 9,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00