Bruno Brazil - Integraal - Bruno Brazil integraal 3 delen compleet

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Bruno Brazil - Integraal

Delen 1 t/m 3

Tussen 1967 en eind jaren 1970 bedacht Michel Greg, onder het pseudoniem Louis Albert, en tekende William Vance verhalen met een verbazend ritme en een buitengewoon en vernieuwend grafische kwaliteit. Deze verhalen zijn nu voor het eerst gebundeld in een integrale reeks van drie delen. In het grote avonturengenre zijn de klassiekers inmiddels cult geworden...

Korte Inhoud; 

Deel 1 - 216 pagina's bevat de verhalen:
1. De haai die twemaak stierf
2. Commando Kaaiman
3. Ogen zonder gelaat
4. De versteende stad

Door een productiefout is pagina 199 in het Frans. De vertaling in het Nederlands kwam op een bijlage bij deel 2 met een extra prent.

Deel 2 - 224 pagina's bevat de volgende verhalen:
5. De nacht der jakhalzen
6. Dodendans in sacramento
7. Kaaimannen in het rijstveld  
8. Storm op de Aloeten

Deel 2: Onder de witte haren van Bruno Brazil schuilt een agent van de Amerikaanse inlichtingendiensten. Aanvankelijk werkt hij alleen, op zijn James Bonds. Maar zijn missies worden steeds complexer en gevaarlijker waardoor hij zich laat omringen met een twijfelachtig team avonturiers, het commando Kaaiman, dat Gaucho Morales, Whip Rafale, Texas Bronco, Billy Brazil, Big Boy Lafayette en later De Nomade bij elkaar brengt.

Deel 3 - 200 pagina`s bevat de volgende verhalen:

9. Quitte of dubbel voor alak 6,
10. Dossier Bruno Brazil,
11. Het einde...!??

Deel 3: Onder de witte haren van Bruno Brazil schuilt een agent van de Amerikaanse inlichtingendiensten. Aanvankelijk werkt hij alleen, op zijn James Bonds. Maar zijn missies worden steeds complexer en gevaarlijker waardoor hij zich laat omringen met een twijfelachtig team avonturiers, het commando Kaaiman, dat Gaucho Morales, Whip Rafale, Texas Bronco, Billy Brazil, Big Boy Lafayette en later De Nomade bij elkaar brengt.

Samen 640 pagina's, inclusief dossier met achtergrond informatie.

 

Overige productgegevens

Held/serie: Bruno Brazil
Reeks/Deel: Bruno Brazil - Integraal
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Greg (Michel Regnier)
Tekenaar(s): Vance, William
Uitgever: SAGA Uitgeverij

In deze reeks

3. Integraal 3

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00