Explora (Collectie) - Burton: Naar de bronnen van de Nijl

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De geschiedenis van kapitein Richard Burton, het zwarte schaap van het victoriaanse Engeland!

Nadat hij met diverse ontdekkingsreizen roem heeft geoogst, krijgt kapitein Richard Francis Burton de leiding over een expeditie naar de bronnen van de Nijl, waarnaar al eeuwenlang wordt gezocht. Maar deze spijkerharde, onconventionele, belezen en provocerende man wekt zowel fascinatie als afkeer op. Hoewel hij dertig talen vloeiend spreekt, beheerst hij niet de taal van de diplomatie die nodig is om in de Londense kringen geaccepteerd te worden. Hij krijgt daarom John Hanning Speke toegewezen, een kapitein uit een gegoede familie, met wie hij twee jaar lang de leiding moet delen van de grootste Afrikaanse expeditie die Engeland ooit heeft georganiseerd. Dit avontuur zal in de hele wereld tot de verbeelding spreken en Engeland decennialang verdelen. En twijfel zaaien over de carrière en de verhalen van Burton...

Overige productgegevens

Held/serie: Burton
Reeks/Deel: Explora (Collectie)
ISBN: 9789069699530
Scenarist(en): Clot, Christian
Tekenaar(s): Dim D. , Nikolavitch, Alex
Genre(s): Avontuur, Reizen
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00