Inspecteur Canardo 11 - Niks dan ellendige geheimpjes

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Onrust en opschudding in de familie Reverchon-Molard: Maurice Molard maakt aanstalten zijn laatste adem uit te blazen. Al sedert jaren heeft hij het over een buit (goudklompjes!) die hij aan het einde van de oorlog van de Duitsers gestolen heeft en zorgvuldig weggestopt zou hebben... Maar het probleem is dat hij nooit heeft onthuld waar de poen verborgen is. Zijn dochter en zijn schoonzoon besluiten ten langen leste een beroep te doen op een privé-detective. En dan verschijnen Canardo en zijn tijdreismachine ten tonele: de detective gaat terug naar 1944 om te trachten Maurice Molard aan de praat te krijgen.

Overige productgegevens

Held/serie: Canardo
Reeks/Deel: Inspecteur Canardo 11
ISBN: 9789030388104
Scenarist(en): Sokal, Benoît
Tekenaar(s): Sokal, Benoît
Genre(s): Misdaad, Volwassen
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00