Capricornus 8 - Tunnel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Tunnel
Nieuw
Capricornus 8
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Er gebeuren bizarre dingen binnen het "Concept": de auto van Samuel T. Growth, een van de kopstukken van de organisatie, is door soldaten opgeblazen! De tas die hij bij zich had, is in een rioolput gevallen en gevonden door Isaac, een zwerver die alles opraapt wat hij in de ondergrondse gewelven van New York tegenkomt. Onderweg komt deze laatste mensen tegen, die proberen te ontsnappen aan de handlangers van de organisatie en hij wijst ze de weg naar een ruimte waar andere verzetsstrijders zich schuilhouden.

Daar zijn de astroloog Capricornus, zijn assistente Ash Grey, de journaliste Miriam, de indiaan Blue Face, de leden van het riolenvolk en hun leider Dorian, en ook Fay O’Mara die uit een interneringskamp is ontsnapt. In de tas die Isaac heeft gevonden, ontdekken ze merkwaardige aanwijzingen over een onderaards complex en een marsorder voor Growth. Het laatste deel van de boodschap is gecodeerd en Capricornus stelt voor de tekst te decoderen. Dorian, die gemerkt heeft dat geen enkele gang naar dat onderaardse complex leidt, besluit een toegangstunnel te graven. Tijdens de graafwerkzaamheden worden opeens stenen met indiaanse tekens ontdekt: Blue Face ziet daarin een waarschuwing van zijn voorouders voor een gruwelijk gevaar ...

Overige productgegevens

Held/serie: Capricornus
Reeks/Deel: Capricornus 8
ISBN: 9789055814817
Scenarist(en): Andreas (Martens)
Tekenaar(s): Andreas (Martens)
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Lombard

In deze reeks

2. Elektriciteit
3. Deliah
4. De numerieke kubus
5. Het geheim
6. Aanval
7. De Blauwe Draak
9. De Doorgang
12. Deel 12
14. De Operatie
15. New York
16. Close Up
17. De Ruiters
18. Zarkan
19. Terminus
20. Meester

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00