Capricornus 9 - De Doorgang

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Doorgang
Nieuw
Capricornus 9
Softcover, Eerste druk (2004)
€ 10,00

Inhoud

Aan alle activiteiten van het "Concept", een ongrijpbare organisatie zonder duidelijke hiërarchie of leider, lijkt een einde te komen. Capricornus wil beslist het hoe en waarom ontdekken. Aan boord van het luchtschip, waarin hij naar binnen is geglipt, lijkt niemand te weten wat hun reisdoel is of wat hun aan het einde van de reis te wachten staat. Als een van de proefpersonen in de vreemde sarcofagen die het luchtschip vervoert op onverklaarbare wijze verdwijnt, neemt de spanning snel toe. Verborgen in het geraamte van de reuzenballon hoort de astroloog alle hatelijke opmerkingen die er worden uitgewisseld. Het is duidelijk dat er op deze expeditie naar het onbekende heel wat rekeningen vereffend zullen worden. Maar wat zijn de redenen daarvoor?

Deze opeenvolging van gevaarlijke verwikkelingen leidt ertoe dat Capricornus ook aan zichzelf begint te twijfelen. Is hij wel voor avonturier in de wieg gelegd ? Heeft zijn leven misschien een andere, onvermoede bestemming ? Na de landing heeft Samuel Growth, een belangrijk man binnen het Concept, het luchtschip verlaten. Ook doctor Sippenhaft, een onderzoeker zonder geweten, is naar buiten gegaan nadat hij toezicht gehouden heeft op het uitladen van de sarcofagen... Het doel van de reis blijkt een ontmoeting met de "Drie" te zijn, die naar verluidt aan de oorsprong staan van de geheimzinnige organisatie die de hele wereld veroverd heeft. Maar de "Drie" wat?

Twee meeslepende hoofdstukken in één album + een exclusief verhaal van 8 platen!

Overige productgegevens

Held/serie: Capricornus
Reeks/Deel: Capricornus 9
Verschijningsdatum: Week 35, augustus 2004
ISBN: 9789055815210
Scenarist(en): Andreas (Andreas Martens)
Tekenaar(s): Andreas (Andreas Martens)
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Lombard

In deze reeks

2. Elektriciteit
3. Deliah
4. De numerieke kubus
5. Het geheim
6. Aanval
7. De Blauwe Draak
15. New York
17. De Ruiters
19. Terminus
20. Meester

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00