Caravaggio 2 - Gratie

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Gratie
Nieuw
Caravaggio 2
Hardcover
€ 18,95

Inhoud

Na zijn fatale confrontatie met Ranuccio is Caravaggio verbannen uit Rome. Hij zoekt toevlucht bij een gezelschap van acrobaten. De schilder herstelt van zijn verwondingen en haalt de banden aan met de mooie en onstuimige Ipazia. Zij wordt zijn nieuwe muze. Als hun karavaan halthoudt in Napels, beseft Caravaggio dat hij intussen beroemd én gezocht is in heel Italië. De vertrouwelingen van Ranuccio zinnen op wraak en ook de opdrachtgevers van nooit voltooide werken willen zijn huid. Kortom, de schilder heeft niet alleen bewonderaars. Hij wisselt vlotjes van penseel en degen. Door toe te treden tot de ridderorde van Malta hoopt hij - dankzij een vrijgeleide van de paus - naar Rome te kunnen terugkeren. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Slot van het tweeluik over het onvoorstelbare leven van de beroemde Italiaanse schilder. Absoluut meesterwerk van Milo Manara: een ode aan de kunst en de schoonheid.

Overige productgegevens

Held
Caravaggio

Reeks/Deel
Caravaggio 2

ISBN
9789462940925

Scenarist(en)
Manara, Milo

Tekenaar(s)
Manara, Milo

Genre(s)
Geschiedenis

Uitgever
Glénat

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Met degen en palet

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00