Cassio 1+5 - Cassio kennismakingspakket

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Softcovers

Deel 1 De eerste moordenaar:

Archeologe Ornella Grazzi heeft een grote obsessie: Lucius Aurelius Cassio, een jonge Romein die naar verluidt een vreemde geneeskundige kracht zou bezitten. legende of werkelijkheid? In elk geval staat vast dat Cassio vijf jaar na zijn aankomst in Rome een van de rijkste en machtigste burgers is geworden! Door zijn medische gaven of ook wel door zijn geheimzinnige persoonlijkheid zou Cassio alom jaloezie hebben gewekt. Zo zeer dat hij op een nacht in 145 na Christus het slachtoffer wordt van een samenzwering en vier gemaskerde moordenaars hem met messteken om het leven brengen. Ondanks een officieel onderzoek worden de daders nooit gevonden. Maar is dat het einde van het verhaal?


Deel 5 De weg naar Rome:

Morsdood had hij moeten zijn! Vier moordenaars gaven hem evenveel messteken! En toch wijzen de laatste ontdekkingen van archeologe Ornella Grazzi erop dat Cassio een maand na de moordpartij is opgestaan uit de doden om zijn beulen te laten boeten. Die wonderlijke wederopstandig kan alleen te verklaren zijn door Cassio's mysterieuze poedertjes die Rome deden gonzen van sensatie en jaloezie. En ook nu, vijf eeuwen later, blijven de poedertjes afgunst opwekken.

Overige productgegevens

Held/serie: Cassio
Reeks/Deel: Cassio 1+5
Scenarist(en): Desberg, Stephen
Tekenaar(s): Reculé, Henri-Joseph
Uitgever: Lombard

In deze reeks

1. De eerste moordenaar
2. De tweede messteek
3. De derde wond
4. Het laatste bloed

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00