Celestine en de paarden - Celestine en de paarden Omnibus

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Celestine en de paarden Omnibus
Nieuw
Celestine en de paarden
Softcover
€ 9,95 € 4,95

Inhoud

Mijn naam is Celestine. Ik ben 10 jaar oud en... mijn passie is paarden zoals je al wel verwacht had. Maar geloof me, dat is niet altijd het geval geweest. Vroeger vond ik ze niet eens leuk. Ze kregen het zelfs voor elkaar om me in mijn neus te bijten! Tot ik op een dag Salar leerde kennen. Hij werd mijn beste vriend en ik de zijne. Als ik nu op hem galoppeer, dan lijkt het wel alsof ik vlieg!

Het scenario van Lili Mésange voert ons mee naar de wereld van de maneges waar werkelijk alles kan. Een vrije en onbevangen wereld waar paard en ruiter een zijn met de natuur. Maar waar ook de onhebbelijkheden van de dieren, hun begeleiders en het werk van de medewerkers in de manege op een kolderieke manier uitvergroot wordt. Wat tot dolkomische situaties kan leiden. De tekeningen van Stefano Turconi zijn soepel en dynamisch uitgevoerd, passen perfect bij het humoristische scenario. De decors of beter gezegd het gebrek aan decor maakt dat de lezer zich focust op het verhaal. Niet alleen het jonge volkje, maar ook hun ouders en grootouders kunnen genieten van dit grappig tussendoortje.

Overige productgegevens

Held
Celestine en de paarden

Reeks/Deel
Celestine en de paarden

ISBN
9789460789991

Scenarist(en)
Mésange, Lili

Tekenaar(s)
Turconi, Stefano

Genre(s)
Dieren, Humor

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Salar vliegt
2. Engelachtige Hummie
3. De wedstrijd
4. De kampioenen
6. Bliksemsnel
7. Veel wind, weinig regen!

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00