Cézembre 2 - Boek 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Boek 2
Nieuw
Cézembre 2
Hc+stofomslag
€ 25,95

Inhoud

Saint-Malo, augustus 1944, de Duitsers verzetten zich tegen een Amerikaanse aanval. Ze verdedigen hun posities vanuit Cézembre, een eiland dat onneembaar lijkt. In Fort National zitten de mannen van Saint-Malo gevangen, omringd door de zee. Ze volgen de gevechten van veraf.
Ewan wordt radeloos bij de gedachte dat zijn geliefde Françoise misschien is omgekomen. Hij besluit om naar het vasteland te zwemmen om haar te zoeken en tevens een geheime boodschap af te leveren aan de Geallieerden.
Françoise werd echter ontvoerd door Bastien, een verrader. Op Cézembre ziet ze de laatste Duitse stellingen, bevolkt met wanhopige soldaten en onder het bevel van een officier die ervan overtuigd is dat het Derde Rijk hen zal komen redden.

Nicolas Malfin brengt niet alleen een stad die verwoest werd door vuur en staal opnieuw tot leven, maar evoceert ook de menselijke kanten van dit verhaal met veel emotie en precisie. Malfin (Golden City) is zowel scenarist als tekenaar van dit tweeluik. Met dit verhaal bewijst hij dat zijn tekenpen ook romantisch werk kan leveren.

Overige productgegevens

Held/serie: Cézembre
Reeks/Deel: Cézembre 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463067119
Scenarist(en): Malfin, Nicolas
Tekenaar(s): Malfin, Nicolas
Genre(s): Drama, Oorlog
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Ook beschikbaar

Boek 2
Nieuw
Cézembre 2
Collectors Edition
€ 49,95

In deze reeks

1. Boek 1

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00