Challenger 2 - Het dodenrijk

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Op zoek naar de oorsprong van een mysterieuze kleitablet met hiërogliefen die lijken te suggereren dat de oude Egyptenaren de luchtballon zouden uitgevonden hebben, zijn de excentrieke Britse wetenschapper Challenger, de Franse egyptoloog
Lempereur, en hun reisgezellen in een onderaardse wereld terechtgekomen, waarin zich een eeuwenoude Egyptische theocratie verschuilt. Hoewel ze dolenthousiast zijn over deze verbluffende ontdekking, is de kleine groep avonturiers niet van plan om lang onder de grond te blijven. Er moet een uitgang gevonden worden, en snel! Gebruik makend van de tedere gevoelens die Lempereur lijkt op te wekken bij de koningin van dit opgezweepte volk, onderzoeken de Europeanen koortsachtig de ondergrondse wereld. Einde van de cyclus.

Overige productgegevens

Held/serie: Challenger
Reeks/Deel: Challenger 2
ISBN: 9789030362722
Scenarist(en): Tramaux, Laurence
Tekenaar(s): Deubelbeiss, Patrick
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Casterman

In deze reeks

Challenger deel 1 en 2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00