Chaplin - Chaplin

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Chaplin
Nieuw
Chaplin
Hardcover
€ 40,95

Uitgave omschrijving

224 pagina's

Inhoud

• Laat je meevoeren met de vibrerende, dynamische lijnen van opkomend talent François en wordt zo ondergedompeld in het historische, doch bruisende scenario van Seksik (De laatste dagen van Stefan Zweig )
• In deze integrale bundel lees je de complete historische biografie van Charlie Chaplin, dé grond - legger van onze moderne cinematografie.
• De biografie is een bundeling van drie delen en verschijnt enkel in hardcover in maart 

Hoe werd een jongen, geboren in een arm deel van Londen, zoon van twee mislukte kunstenaars: een alcoholistische vader en een gekke moeder, op 25-jarige leeftijd de grootste filmmaker van zijn tijd en legde hij Hollywood aan zijn voeten?

Hij was de uitvinder van de moderne cinema, een visionaire schepper en een uitzonderlijk acteur, een levende legende, een woordvoerder van de minderbedeelden, de armen, de vagebonden, en een immens rijke producent. Een kunstenaar die betrokken was bij alle gevechten van zijn tijd, dictatoriaal tegenover zijn eigen volk, en wiens liefde voor vrouwen aardverschuiving teweegbracht in het Puriteinse Amerika.  

Overige productgegevens

Held/serie: Charlie Chaplin
Reeks/Deel: Chaplin
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463947466
Scenarist(en): Seksik, Laurent
Tekenaar(s): François, David
Genre(s): Actie, Biografie, Science Fiction
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00