Chastity Blaze - Chastity Blaze

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Chastity Blaze is een avonturenstrip die net zo spannend is als de outfits van de heldin: kapitein Chastity P. Blaze van het United States Marine Corps.

In een door de pulpbladen van de jaren vijftig geïnspireerd universum jaagt de mooie Chastity Blaze met dezelfde onpartijdige streng-heid op ondeugende communisten, seksueel geobsedeerden, fanatieke nazi's die zowel pervers als dom zijn en alle vijanden van de American Way, maar dan in jarretellen.
Dit alles speelt zich af tegen een achtergrond van de Koude Oorlog, superschurken, gekke wetenschappers, wellustige robots, dodelijke virussen en wulpse, waanzinnig seksuele spionnen.
Chastity Blaze geeft om fatsoen en politieke correctheid, zoals haar overste, en is het tegengif voor verstarde, zelfingenomen hypocrisie.

Overige productgegevens

Held/serie: Chastity Blaze
Reeks/Deel: Chastity Blaze
Taal: Nederlands
ISBN: 9782875358325
Scenarist(en): Nihoul, Philippe
Tekenaar(s): Mika
Genre(s): Avontuur
Uitgever: BD Must

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00