Javier Mariscal - diversen - Chico & Rita

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Chico & Rita is een graphic novel van het Spaanse duo Javier Mariscal, kunstenaar, striptekenaar en interieurontwerper, en Fernando Trueba, scriptschrijver, filmregisseur en producer. Chico is een veelbelovende pianist. Rita is een knappe zangeres met een bijzondere stem. Samen willen ze hun dromen waarmaken. Om hogerop te komen trekken ze in het spoor van andere muzikanten van Havana naar New York en Las Vegas. Hun relatie is turbulent en neemt in elke stad andere vormen aan; soms is ze zwoel als de tango, dan weer wispelturig als de jazz, maar altijd meeslepend en kwellend als een Latijns-Amerikaanse bolero. De animatiefilm Chico y Rita was te zien tijdens het Rotterdam filmfestival.

Overige productgegevens

Held/serie: Chico & Rita
Reeks/Deel: Javier Mariscal - diversen
ISBN: 9789054923107
Scenarist(en): Trueba, Fernando
Tekenaar(s): Mariscal, Javier
Uitgever: Oog & Blik

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00