China Li 2 - De eerbiedwaardige meneer Zhang

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De eerbiedwaardige meneer Zhang
Nieuw
China Li 2
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

Li is genoemd naar de rivier in China uit de streek waar ze opgroeide. De rivier waarop al eeuwenlang gevist wordt met aalscholvers meandert er door een feeëriek landschap. Toch is er niets sprookjesachtigs aan haar leven: als meisje verspeelt haar oudste broer haar bij het gokken en wordt ze hardhandig op een trein naar Sjanghai gezet, de hoofdstad van de opiumhandel, de gokspelen en de prostitutie, ook wel Het grootste bordeel van de Wereld genoemd. Haar nieuwe eigenaar is niemand minder dan de sinistere Zhang die aan het hoofd staat van een van de machtigste triades van China.

Terwijl in China de oorlog uitbreekt, ontdekt Li Parijs en de liefde. Li maakt in Parijs haar middelbare school af en begint aan studies journalistiek. Tegelijkertijd hoort ze van meneer Zhang, uit haar vaderland, dat Mao een leger op de been heeft gebracht en dat er hongersnood heerst. Twee jaar later valt Japan Mantsjoerije binnen. Li wil haar land helpen en haar mentor, meneer Zhang, terugzien. Ondertussen leert ze in Parijs de liefde kennen. Hoe kan ze die ontluikende liefde verzoenen met haar verlangen haar land te helpen?

Overige productgegevens

Held/serie: China Li
Reeks/Deel: China Li 2
ISBN: 9789030374527
Scenarist(en): Charles, Jean-François , Charles, Maryse
Tekenaar(s): Charles, Jean-François
Genre(s): Avontuur, Historisch
Uitgever: Casterman

In deze reeks

1. Shanghai
3. De dochter van de eunuch

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00