Chlorophyl - Integraal 1 - Chlorophyl - Integraal 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Chlorophyl - Integraal 1
Nieuw
Chlorophyl - Integraal 1
Hardcover
€ 28,90

Uitgave omschrijving

Herdruk

Inhoud

In 1954 bedacht Raymond Macherot, een jonge tekenaar van het weekblad Kuifje en groot natuurliefhebber, de bergrat Chlorofyl. Om zijn bos te redden bindt het dappere diertje de strijd aan met de zwarte ratten, die onder het bevel van de vervaarlijke Anthraciet staan. Macherot was een meester van het poëtische en satirische dierenverhaal. Zijn strips zitten vol scherpe humor, grappige personages en liefde voor de natuur, en bezorgden Macherot al gauw een cultstatus.

In dit boek zijn de eerste drie delen voor het eerst in het Nederlands bijeengebracht. Bovendien worden de verhalen voorafgegaan door een rijk geïllustreerd dossier, waarin het verhaal van Chlorofyl en zijn vrienden én dat van hun schepper wordt verteld. Een klassieker die al generaties lezers heeft laten wegdromen!

Bevat de volgende verhalen: Operatie Geitenblad, Chlorophyl tegen de zwarte ratten, Chlorophyl en de samenzweerders, Geen salami voor Philomeen, en drie bonusverhalen.

Overige productgegevens

Held/serie: Chlorophyl
Reeks/Deel: Chlorophyl - Integraal 1
ISBN: 9789492117304
Scenarist(en): Macherot, Raymond
Tekenaar(s): Macherot, Raymond
Genre(s): Humor
Uitgever: Scratch

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00