Clifton 18 - Jade

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Na een langdurige onderbreking van zijn loopbaan komt de op-en-top Britse Harold Wilberforce Clifton, kolonel van de geheime dienst van Hare Doorluchtige Majesteit, opnieuw in actie...
Hoewel Zingende Reiger (alias kolonel Clifton) eigenlijk met zijn welpjes naar Wales wilde gaan, ziet hij zich gedwongen hen mee te nemen naar Devonshire. De reden van die plotse ommekeer: een brief die in zijn brievenbus is achtergelaten en waarin hem te verstaan wordt gegeven dat de Tweede Wereldoorlog niet is afgelopen. Was getekend AKC 666 ! Gedecodeerd door zijn trouwe huishoudster Miss Partridge blijkt die boodschap een geheimzinnige uitnodiging te bevatten... Men vertelt Clifton over een groepje fanatiekelingen dat terugverlangt naar het Derde Rijk en dat het nationaal-socialisme nieuw leven wil inblazen door de fabelachtige nazi-schat te bergen, die zich voor de Schotse kust aan boord van een gezonken onderzeeër bevindt... Die informatie alarmeert de Britse geheime dienst en uiteraard wordt Clifton aangewezen om de zaak op te helderen. Hij is echter niet de enige agent die achter de onheilspellende schatzoekers aan wordt gestuurd.

Overige productgegevens

Held/serie: Clifton
Reeks/Deel: Clifton 18
Verschijningsdatum: Week 9, februari 2003
ISBN: 9789055814503
Scenarist(en): Groot, Bob de
Tekenaar(s): Rodrigue, Michel
Genre(s): Humor, Misdaad
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00