Codex Angelicus 1-3 - Codex Angelicus box

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Hardcovers 1-3

Na zijn dramatische verblijf in de psychiatrische instelling, heeft Thomas zijn lot aanvaard. en geniet vol hartstocht van Lisa`s aanwezigheid. Toch beseft hij dat z`n vorige lijden slechts een voorproefje was van wat hem nog te wachten staat: de confrontatie met de auteur van de 'Codex Angélicus'!
Scenarist Gloris trekt in dit laatste deel alle registers open, en brengt in een kolkende maalstroom van bovennatuurlijke gebeurtenissen die tot het onvermijdelijke einde leiden. Bourgouins wervelende, duistere tekenstijl is de ideale partner om een sluitstuk aan deze toptrilogie te breien.
Deze box bevat de complete serie van drie delen.

Overige productgegevens

Held/serie: Codex Angelicus
Reeks/Deel: Codex Angelicus 1-3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088103728
Scenarist(en): Gloris, Thierry
Tekenaar(s): Bourgouin, Mikaël
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00