Coma 2 - Dana

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

"Ik voel me gezond! Wat ik hier verwezenlijkt heb, dwingt respect af. Bewondering. Ik voel me voor 't eerst geliefd. Ik sta niemand toe mijn geluk weg te vagen!"

De Prikkers dringen steeds verder het woud in. Vincent, Dana, Samantha, ze hebben dan wel een betere positie verworven op de hiërarchische ladder, hun angsten en twijfels blijven onbeantwoord. Vincent doodt zijn eerste prikker. Hij krijgt vanaf dan een bevoorrechte positie: hij wordt beschermer en moet niet meer zwoegen als fruitplukker. Hoe gaan zijn vrienden daarmee om? En vooral, hoe houdt Vincent zich staande in deze manipulatieve 'gelijke' wereld?

Overige productgegevens

Held/serie: Coma
Reeks/Deel: Coma 2
ISBN: 9789069693484
Scenarist(en): Dupré, Steven
Tekenaar(s): Dupré, Steven
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Glénat

In deze reeks

3. Morgen, misschien

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00