Come Together! 1 - Een Rode Kaart voor Racisme

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Een Rode Kaart voor Racisme
Nieuw
Come Together! 1
Hardcover
€ 10,95

Inhoud

Deze collectie wil jongeren helpen om over emoties na te denken. Sandrine Goalec, Drac en Joris Chamblain, die al heel wat ervaring hebben met strips voor een jong publiek, riepen deze keer de hulp in van twee experts: Michel Mommaert is klinisch en sociaal psycholoog (gespecialiseerd in emoties) en Valérie Devis is pedagoge en adjunct-directrice, verantwoordelijk voor de hulp aan jongeren bij de Franse gemeenschap.

Danny, Liam en hun vrienden trainen samen in het kamp van de jonge Rode Duivels. Vandaag gaat alles eraan toe als tijdens een echte finale. Op een beslissend moment, net voor het einde van de wedstrijd, knapt er iets in Danny’s hoofd. Hij kan zich nog net beheersen, maar bijna slingerde hij een racistische belediging naar het hoofd van zijn ploegmaat. De directeur  van de club graaft in Danny’s ziel om uit te zoeken wat er misliep.

Overige productgegevens

Held/serie: Come Together!
Reeks/Deel: Come Together! 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464006483
Scenarist(en): Chamblain, Joris
Tekenaar(s): Goalec, Sandrine
Genre(s): Sport, Voetbal
Uitgever: Kennes

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00