Conquests 6 - Adonaï

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Adonaï
Nieuw
Conquests 6
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

In de toekomst bestaat de mensheid uit vijf kolonies. Hun armada’s met ruimteschepen zetten koers naar tien exoplaneten. Deze werelden worden bevolkt door intelligente levensvormen. Wie wil overleven heeft maar één keuze: veroveren.

De Amerikanen hadden Vietnam, de Russen zullen Adonaï hebben! Op die planeet, in het midden van een dichte, kleverige en natte jungle, worden ze opgejaagd door een onzichtbare vijand: de Cerline. De Russische vloot bereikt Adonaï en ontdekt dat een jungle het volledige oppervlak van de planeet bedekt. Na het installeren van een uitvalsbasis lanceren de commissarissen een offensief tegen de kameleons. Deze bijna onzichtbare humanoïden plegen de ene roofoverval na de andere op hun menselijke slachtoffers. Vaak met doden als gevolg.

Na een maandenlange campagne verwordt de strijd tot een uitputtingsslag die al snel duizenden slachtoffers telt. Wanneer tweede luitenant Orlov en zijn ploeg afgesneden raken van hun troepen, met enkel de weinige uitrusting die ze bij zich hebben om op terug te vallen, rest hun niets anders dan doorzetten. Doorzetten of sterven.

Overige productgegevens

Held/serie: Conquests
Reeks/Deel: Conquests 6
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463068062
Scenarist(en): Istin, Jean-Luc , Jarry, Nicolas
Tekenaar(s): Benoît, Bertrand
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Ook beschikbaar

Adonaï
Nieuw
Conquests 6
Softcover
€ 9,95

In deze reeks

1. Islandia
2. Deluvenn
3. Decornum
4. Uranië
5. Enorus
7. Tanami
8. Neïta

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00