Contessa, La 1 - Slow play

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Slow play
Nieuw
Contessa, La 1
Hardcover
€ 14,95

Inhoud

Op een reusachtig jacht vindt een wedstrijd tussen de beste pokerspelers ter wereld plaats. De fabelachtige inzet trekt ook doorgewinterde inbrekers van allerlei pluimage aan ... Een van hen is: La Contessa!

Officieel is ze alleen aan boord om van de cruise te genieten, maar Snake en zijn bende verdenken haar ervan dat ook zij haar ogen op de buit heeft laten vallen. Ze doen er daarom alles aan een bondgenote van haar te maken. Dit levert een ander partijtje blufpoker op, waarbij uiteindelijk niemand meer weet wie wie bedriegt ...

Dit is het eerste avontuur van een veelbelovende nieuwe reeks! De glamoureuze La Contessa die de hele wereld als decor heeft, vertaalt een flitsend Hollywoodgenre naar een virtuoze stripstijl. Een overrompelend verhaal in de trant van de grote caper movies zoals Entrapment en Ocean's Eleven, uitgevoerd door de grootmeesters Crisse en Herval.

Overige productgegevens

Held/serie: Contessa, La
Reeks/Deel: Contessa, La 1
ISBN: 9789069699325
Scenarist(en): Crisse (Didier Chrispeels)
Tekenaar(s): Herval (Hervé Nau)
Genre(s): Thriller
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00