Craig Thompson - Collectie - Ruimtekruimels

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Ruimtekruimels
Nieuw
Craig Thompson - Collectie
Softcover
€ 19,95

Inhoud

Met Ruimtekruimels, een sciencefictionavontuur over een moedig meisje dat vastbesloten is om haar vader te redden, gebracht door de gelauwerde graphic novelist Craig Thompson.

Voor Violet Marlocke is familie het allerbelangrijkste in het universum. Wanneer haar vader vermist wordt, gooit ze alle voorzichtigheid overboord en vertrekt ze met haar vriendjes op zoek naar haar papa. Violet ontdekt dat hij opgeslokt werd door een gigantische ruimtewalvis die hele planeten opvreet. Maar ze geeft niet op. Het leven van haar vader staat op het spel en dus zal niets haar tegenhouden. Ze moet en zal hem redden!

Visionair Craig Thompson (Een deken van sneeuw, Habibi) legde zijn ziel in dit hartverwarmende verhaal over familie, vriendschap en trouw. Thompsons tekenwerk, spitsvondigheid en humor maken van Ruimtekruimels een onvergetelijk avontuur vol bizarre ruimtewezens en geweldige ruimteschepen. En dan is er nog die scherpe commentaar over het klimaat. Voor jong... maar ook voor oud, maar jong van geest!

Overige productgegevens

Held/serie: Craig Thompson - Collectie
Reeks/Deel: Craig Thompson - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789030371564
Scenarist(en): Thompson, Craig
Tekenaar(s): Thompson, Craig
Uitgever: Casterman

In deze reeks

Carnet de Voyage
Blankets

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00