Dad 2 - Familiegeheimen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Familiegeheimen
Nieuw
Dad 2
Softcover
€ 7,50

Inhoud

Bij dad & co gaat het leven zijn (on)gewone gangetje. Pandora blokt voor haar examens, Oona maakt zich klaar voor een afspraakje, Roxanne speelt 'n videospelletje en Babette wil eten. En dad? Die zou graag willen dat hem heel even rust wordt gegund. Arme kerel! Een werkloze acteur die er alleen voor staat en ook nog eens vier energieke dochters op moet voeden... dat gaat niet in je koude kleren zitten.

Auteur Nob - die na een leven als hoofdredacteur van het magazine Tchô nu zelf tekenaar en scenarist is geworden - levert in Dad een vertederende kijk op een jong eenoudergezin. Het leven is er niet zoveel anders dan in gezinnen die we allemaal ongetwijfeld kennen, maar door de aparte kijk van Nob tovert hij een glimlach op ons gezicht. In deel twee leren we de uiteenlopende karakters van de vader en zijn vier dochters beter kennen...

Overige productgegevens

Held
Dad

Reeks/Deel
Dad 2

ISBN
9789031434466

Scenarist(en)
Nob (Bruno Chevrier)

Tekenaar(s)
Nob (Bruno Chevrier)

Genre(s)
Humor

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00