Dagboek van een bos 10 - De toverkol

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De logica van de fantastische wereld is niet de onze. Ze leert ons dat we nergens zeker van kunnen zijn, van onszelf noch van de anderen. Want alles kan veranderen in monsterlijkheden of in liefelijkheden. De twee werelden van hekserij en werkelijkheid botsen, en als de logica te sterk wordt, verdwijnt de toverij in het meer van de twijfel (Aurora) of sterft de heks (De Toverkol)...Het fantastische vernietigt elk bewijs van zijn bestaan. Maar de heks vergeet telkens een klein detail dat het bewijs levert.
Toen ik Jean-Claude Servais vertelde dat ik geloofde in het verhaal van De Toverkol, toen ik hem bekende dat ik zelf ook eens een Aurora verloren had toen ik een jaar of twintig was, toen ik hem vertelde dat ik de herder Ernest gekend had, toen lachte hij niet! Want diep van binnen geloofd hij in de verhalen die hij tekent, anders tekent hij ze niet.


In De Toverkol bundelt Jean-Claude Servais negen verhalen die eerder verschenen bij Lombard. Het album heeft nu onderdak gevonden in de reeks "Het dagboek van een bos".

Overige productgegevens

Held
Dagboek van een bos, Het

Reeks/Deel
Dagboek van een bos 10

ISBN
9789031424803

Scenarist(en)
Servais, Jean-Claude

Tekenaar(s)
Servais, Jean-Claude

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00