Dagboek van een bos 11 - Het temperament van Marilou 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Marilou gaat waar de wind haar heen brengt. Zo klopt ze op een regendag bij Godefroid aan. Hij zet haar in zijn restaurant aan het werk, zij neemt hem tot man. Aan haar tijd als straatjoch heeft ze een open geest overgehouden. Ze geeft zich ook aan Petrus, de pompbediende, want Marilou heeft liefde te veel. Wanneer het lichaam van Petrus in de tuin wordt gevonden met ingeslagen schedel, verdenkt iedereen haar man. Godefroid wordt door de politie gearresteerd en ver van Marilou opgesloten.
Met Marilou schets Jean-Claude Servais het portret van een jonge vrijgevochten vrouw zonder remmen die luistert naar haar gevoelens.
In dit verhaal dat twee delen beslaat, waarvan dit deel één is, staan liefde en jaloezie met getrokken messen tegenover elkaar. Een humaan verhaal in alle eenvoud...

Overige productgegevens

Held
Dagboek van een bos, Het

Reeks/Deel
Dagboek van een bos 11

ISBN
9789031425457

Scenarist(en)
Servais, Jean-Claude

Tekenaar(s)
Servais, Jean-Claude

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00